(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |

2024. augusztus 26. 19:08 - RlGODON

Magyarország migránsokat küldhet Brüsszelbe, hogy megbosszulja a menekültügyi bírságot

Néhány évvel ezelőtt Texasnak volt egy zseniális ötlete: vegyék el az illegális bevándorlók millióit, akik elárasztják a területét a távoli helyeken, például DC-ben alkalmazott politikák következtében, és busszal szállítsák őket olyan helyekre, mint New York és DC, más úgynevezett szentélyvárosokba. és ami a legjobb az egészben, a Martha's Vineyard, ahol azok, akik New Yorkot és DC-t irányítják, általában nyaralni mennek. Az eredmény a hamis erényeket jelző NIMBY tömeg azonnali ellenérzése volt, amely csúnyán kiáltott, mert el kell viselnie tettei következményeit.

Kiderült, hogy Texas ötlete annyira jó volt, hogy most elfogadják az Atlanti-óceán túloldalán, ahol az elmúlt évtizedben egy újabb illegális idegen invázió zajlott, és lassan az őslakos lakosságot több millió bevándorlóval váltotta fel Észak-Afrikából és a Közel-Keletről.

Most egy európai ország úgy döntött, neki is elege van: Magyarország felvetette, hogy Texashoz hasonlóan elkezdheti a határán megjelenő migránsokat egyenesen Brüsszelbe szállítani, hacsak nem sikerül megoldani az Európai Unióval a menedékjogi szankciókkal kapcsolatos vitáját. politikák – jelentette a Bloomberg .

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ravaszpoc.blog.hu/api/trackback/id/tr1018475953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |
süti beállítások módosítása