(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |

2020. február 21. 19:25 - RlGODON

Az Orbáni elszigetelődésről...

"A képen éppen az látható, ahogy Orbán Viktor elszigetelődik és a kutya sem kíváncsi rá :)"

..a rendkívüli EU csúcson az Európai Tanács sajtótermében!
A magyar miniszterelnököt valósággal megrohanták az újságírók, akiknek arról nyilatkozott, hogy a tagállamok jelenlegi javaslatánál jóval többet kellene befizetniük a közös uniós kasszába.
Orbán Viktor aláhúzta, hogy egy dolgot tisztázni kell: nem lehet folytatni azt, hogy a gazdag országok nemzeti össztermék arányában számolva kevesebbet fizetnek be, mint a szegény országok. Ha nincs igazságosság a büdzsé alapjait illetően, lehetetlen stabil költségvetést elfogadni. Ez a magyar álláspont - húzta alá. Kérdésre válaszolva kijelentette: a tárgyalások jelenlegi szakaszában nem volt szó arról a javaslatról, amely az uniós pénzek kifizetését a jogállamiság kritériumainak betartásához kötné. (MTI, HVG, Origo, ATV)

 

Szerkesztői megjegyzés:

Úgy legyen!
...most látjuk a hatalomátvételt pillanatait az EU-ban!
Most látjuk miként veszíti el Merkel-Macron vonal a hegemóniáját!
Viszont most kell vigyázni, mert most, hogy a sok lúd sarokba szorította a kapitalista disznót, az veszélyessé és kiszámíthatattlanná válhat!
Most láthatjuk az EU politikai és az Euro-zóna gazdasági összeomlását!
Történelmi időket élünk, mert most láthatjuk Gróf Apponyi Albert szavainak megvalósulását!
Hajrá Orbán Viktor!
��

Képtalálatok a következőre: gróf apponyi


Nem kell sok ész látni mi történik! A Brexittel megroppant az EU! Nem csak mert egy alapító távozott, hanem mert egy bruttó befizető ország lépett ki. Nem csak a parlementi helyeik ürültedk ki, de nem jön a korona pénze se a költségvetésbe! Ebből következik, hogy a nagy eddigi irányítók nem akarják magukra vállalni azt a költséget elosztva se, amit eddig Britannia fizetett. Inkább csökkentenék a költségvetési számokat... na most ez a másik félnek érthetően nem tetszik. A befizetők nem akarnak többet fizetni, a felzárkózók meg nem akarnak kevesebbet kapni... 4-11 ellen...
Szóval innen kedves vigyorgó a kép, hogy "a sok lút most sarokba szorította a kapitalista disznót"!
És akkor nem beszéltünk az EU-motor Németország gazdasági megroppanásáról, egyben politikai patthelyzetről, ami esélyesen szűkös határidőn belül Merkel bukását okozza majd...
És akkor nem beszéltünk az EURO-zónáról... Ezért is vallom, jobb az Eurótól távol maradni... ne akkor akarjunk már csatlakozni, mikor az éppen összeomlóban van! :)
Lehet szidni Orbánt, de nagyon jól taktikázik..
Csendben szólok: Orbán miniszterelnök lesz akkor is, amikor a Német kancellárt rég nem Merkelnek és a francia elnököt rég nem Macronnak hívják majd!
Na akkor most lehet röhögcsélni... :P
Ti csak Álmodozzatok a ti Európai Egyesült Államotokról :D :D :D ... gyarlók!

Rigodon
A képen a következők lehetnek: 19 ember, tömeg és túra/szabadtéri
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ravaszpoc.blog.hu/api/trackback/id/tr10015485642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |
süti beállítások módosítása