(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |

2020. március 03. 16:23 - RlGODON

Győzött Brüsszelben Orbán Viktor és politikája!

(Cikkünket hamarosan bővítjük...)

Akárki akármit is mond, Győzött Brüsszelben Orbán Viktor és politikája!

Évek hosszú kitartása úgy tűnik, hogy győzedelmeskedett. Persze ehhez kellett az is, hogy legyenek egy választások az EU színpadán... visszább szorult a balliberális politika, utat engedve a jobboldali keresztény-konzervativizmusnak.

Mai hír, hogy 700 millió eurót biztosít az EU Görögországnak Erdogan zsarolásának kivédésére. 

Felébredt Európa? Nem! Csupán visszaszerezték a kezdeményezés lehetőségét a józanész erői és végre a tettek mezejére is léptek! Hatalmas segítség Görögországnak és egyben Európának, de nem kis mértékben Magyarországnak is a Frontex pártfordulása!

Képtalálatok a következőre: eu magyarország kerítés

Az új EU-vezetés adminisztratív- és anyagi közvetlen segítsége hatással lesz hazánk déli határainak védelméhez akkor is, ha hazánk nem kapta még(!) meg a Schengeni határ vérdelmére költött súlyos magyar adóforintok, kért részének jóváírását (2015-től 2017-ig 800 millio Euro).

Képtalálatok a következőre: eu magyarország kerítés

 

  • Helyes, hogy nem enged Európa Erdogan zsarolásának!
  • Helyes, hogy a nemzetközösség önvédelmi mechanizmusa, ha késve is, de végre aktivizálta magát!
  • Helyes, hogy nem csak beszélnek, hanem a politika azonnali tettekben meg is mutatkozik!

 

Orbán tehát sikeresen juttatta érvényre a magyar emberek akaratát Brüsszelben. Bármennyire is nem tetszik a balliberális erőknek, az Orbán-i retorikát vette át az EU-vezetés és annak mögöttes erejével tesz is a Merkel-i Willkommenskultur, a Soros-i NGO-k ellen...

Képtalálatok a következőre: eu magyarország kerítés
Gratulálunk!

 

Magyarországnak a történelem során eddig is sokat köszönhetett a világ, de legfőképpen Európa! Most is a Magyar politika győzött Európában még az eddigi európai politikával szemben is...

Bár vannak országok, akik már jogrendjükbe emelték a muszlim kultúra egyes törvényeit, egyben öngyilkos módon szavazati jogot adtak, az országukba illegálisan érkező és letelepedő hódító csapatok tagjainak, de ez legyen az ő problémájuk!
Magyarország, ezt a hátországi, előretolt frontvonalú háborút úgy tűnik, hogy megnyerte a muszlim (csendes)hódítás ellen! Sajnos ezek az elesett európai országok túlérzékenyített választóinak még nem fáj eléggé identitásuk elvesztése, de már, ha lassan is,de ők is ébredeznek!
Kérdés lesz-e erejük majd helyreállítai, amit elvesztettek, vagy hamarabb kapitulálnak a muszlimok előtt, mint sem, hogy rájönnek arra, hogy e csendes háborúban elvesztették országukat, nemzetüket és kultúrájukat!

Ez a kis ország méretéhez, erejéhez és lélekszámához képest Többszörösen(!) túlteljesítette feladatát! Ez a kis ország ismét megvédte a nagy Európát!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Rigodon

fotók forrása: google

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ravaszpoc.blog.hu/api/trackback/id/tr715501940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vezér01 2020.03.04. 21:55:48

Örülök én is , de : Nem " PÁRTFORDULÁS " , hanem PÁLFORDULÁS ! Arra utal a mondás,hogy Saul rabbi,aki addig a keresztények ádáz üldözője volt, gondolt egyet és Pál néven átvette a kereszténység irányítását.

Margit Sárköziné 2020.03.04. 21:55:59

Az èsz-tudàs-intelligencia olyan triò,amely csak a politikusok kis rèszènek sajàtja. Ezèrt csupàn idő kèrdèse volt,hogy O.V.felülkerekedjen.

M0DERAT0R 2020.03.04. 22:17:45

@vezér01:
:)
Köszi.. Tudjuk, de itt párt(állás)fordulás a szó, amiből eredeztettük az alkalmazott pártfodulás kifejezést.
(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |
süti beállítások módosítása