(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |

2023. március 17. 00:12 - M0DERAT0R

Teljes vágatlan videó az orosz SZU-27-es vs amerikai MQ-9 Reaper UAV Drón Fekete-tengeri találkozásáról...

A videóból egyértelműen kiderült, hogy nem lőtték le, nem ütközött, hanem a drón amerikai pilótája ütköző pályára vezette a drónt az orosz SZU-27es katonai vadászgéppel.

Két rárepülés történ az orosz SZU-27es vadászgéppel a drónra, az adás az első rárepülést követően nem szakadt meg, és szemmel láthatóan nem sérült a drón... 

A második rárepülésnél annyi történt, hogy a bekapcsolt utánégető áramlatába vezette az amerikai drón-pilóta a drónt, és az egyik propeller elem szemmel láthatóan deformálódott.

Elemzés: Emiatt esélyesen irányíthatatlanná válhatott a drón, és lezuhanhatott. Bár az sem biztos, hogy lezuhant(!) és azt sem tudjuk, hogy a drónt a pilótája direkt vezette "halálba", hogy stratégiailag azzal vádolhassák az oroszokat, hogy lelőtték, vagy esetleg az biztonságban le tudott szállni rendeltetési helyén. Ez utóbbi valószínűsíthető, ezért nem "találják" a roncsokat se az oroszok, se az amerikaiak! Ha az oroszok mégis megtalálták, értelemszerűen atomjaira szétszedik, és megnézik mire képes, mit tud... Az amerikaiaknak meg érdekükben áll azt állítani, hogy az oroszok lelőtték, akkor is, ha az deformálódott propeller elemmel ugyan, de biztonságosan visszaérkezett a bázisra. A többi katonai stratégiai kérdés... főleg ami az utólagos kommunikációt illeti mindkét fél tekintetében.

Az eset azért bír óriási jelentőséggel, mert a II. világháború óta nem volt közvetlen és éles katonai háborús esemény Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok között.

Az esemény nem más, mint egy az amerikaiak részéről rosszul sikerült provokáció, az oroszok részéről pedig egy esetleges jogos, figyelmeztető jellegű elhárítási/védelmi légi katonai művelet. Ne feledjük, akár le is lőhették volna a drónt az oroszok, de nem tették!

Az esetleges drón megsemmisülése, ha bekövetkezett, egyértelműen a drón-pilóta szakszerűtlen hibája miatt következett be!

Egy orosz repülőgép elleni támadás semleges térben hadüzenet lesz - reagált a washingtoni orosz nagykövet a szenátorok fenyegetéseire

 " Egy orosz repülőgép szándékos megtámadása semleges légtérben nem csak a nemzetközi jog szerint bűncselekmény, hanem nyílt hadüzenet a legnagyobb atomhatalom ellen" - figyelmeztetett Anatolij Antonov. - Egy fegyveres összecsapás Oroszország és az Egyesült Államok között gyökeresen különbözne attól a proxy háborútól, amelyet az amerikaiak távolról vívnak ellenünk Ukrajnában. Készen áll a Capitolium arra, hogy kitegye az amerikai állampolgárokat és a nemzetközi közösséget egy totális nukleáris háború kockázatának? Válaszoljon, kedves szenátor úr! "


A nagykövet így reagált több amerikai parlamenti képviselő, különösen Lindsey Graham szenátor fenyegetésére, miszerint a nemzetközi légtérben lelőnek orosz repülőgépeket, ha azok amerikai haditechnikai eszközök közelébe kerülnek.

Íme a videó:

⚡️A média jelentése szerint a Pentagon felvételeket tett közzé az orosz légierő Szu-27-es vadászgépének az MQ-9 Reaper UAV elleni támadásáról a Fekete-tengeren.

 

   

forrás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ravaszpoc.blog.hu/api/trackback/id/tr5318073644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
(Bel-és kül)Politikai (jól)Megmondó-Magazin |SZIESZTA-NETWORK Hungary © |
süti beállítások módosítása